Δευτέρα, Απριλίου 30, 2007

Υποκρισία ή Αδιαφορία ;

Περασμένες 00.12.
Ο κόσμος σχεδόν κοιμάται. Πολλά από τα παιδιά γνωστών & φίλων μελετούν για τις πανελλήνιες, ακούγοντας μουσική σε χαμηλούς τόνους ή έχοντας την τηλεόραση σε θέση ΟΝ, δίχως φωνή, σαν εικόνα, απλά για συντροφιά.
Και για την ιστορία, κανάλια συμβατικά, που τις υπόλοιπες ώρες παίζουν αθλητικά, έχουν σε κανονική αναμετάδοση πορνό και μάλιστα σκληρού πορνό.
Επόμενο είναι κάθε έφηβος να μπλοκάρει, να κολλήσει τη μούρη στην οθόνη.
Τι κι αν εσύ, πήρες τα μέτρα σου και κλείδωσες τα υπόλοιπα; Εδώ δεν υπάρχει αστυνόμευση(σιγά μην υπάρχει κι αλλού)όλα είναι ελεύθερα. Όχι δεν διαμαρτύρομαι από σεμνοτυφία. Το αντέχω αν πέσει από σύμπτωση μπροστά μου, άσχετα αν αρνούμαι να το δω, και το τι πιστεύω για αυτού του είδους προβολές, είναι μια άλλη υπόθεση.
Οι αξιότιμοι κύριοι αρμόδιοι του Ρ/Τ αρκούνται στο να βάζουν πρόστιμα στον κάθε δημοσιογράφο που θα ανακοινώσει το όνομα του εγκληματία, του βιαστή, του παιδεραστή. Ομολογεί το έγκλημα, αλλά τον προστατεύουν.
Τόση υποκρισία κύριοι;
Μέχρι εκεί φτάνει η λογική τους.

Και κάτι που πρέπει να μας εντυπωσιάζει. Κανένα κανάλι δεν είδαμε όλες αυτές τις μέρες να ασχοληθεί με το θέμα της ΑΜΑΛΙΑΣ...
Κανένας δεν έχει αυτιά ;
Ούτε φωνή ;
Κανένας απ' όλους αυτούς δεν πονάει ;
Μήπως το προστάτευσαν για λόγους ανθρωπιάς ;
Ή μήπως δεν "πουλάει" και δεν θα τους φέρει νούμερα, ένα θέμα τόσο βαθιά ανθρώπινο ;
Ντροπή τους !

Υ.Γ. Να δείτε που όταν θα πάρει έκταση, πόσοι ακόμα θα τρέξουν βουτώντας την ευκαιρία, να κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις (του τύπου Παιδιού) που ήδη πήραμε μια γεύση.

7 σχόλια:

maria λεμονατη! είπε...

κατι θετικο...πηγαινε στο μπλογκ της αμαλιας και δες...εδωσε συνεντευξη...δημοσιευτηκε χτες στην καθημερινη αμα καταλαβα καλα.

Paranoia είπε...

-> maria

ναι, στην ελευθεροτυπία, ήταν για Δευτέρα, τελικά θα δημοσιευτεί Τετάρτη...
αλλά τόσο καιρό δεν ίδρωνε κανενός αυτί, συμφωνείς?

maria λεμονατη! είπε...

βασικα μενω παρισι αυτο τον καιρο και δεν εχω πληρη ενημερωση αλλα ειμαι σιγουρη πως ετσι ειναι. και η μεγαλη μου περιεργεια ειναι τι εχουν κανει με τους γιατρους που καταγγελει η αμαλια στο μπλογκ της. συνεχιζουν να 'δρουν' ανενοχλητα; με σκανδαλισαν τα λογια του παπανδρεου και του αβραμοπουλου. μιλουσαν με ευχολογια λες και δεν ειναι αυτοι που διαθετουν την εξουσια και συνεπως τη δυναμη να αλλαξουν κατι. σαν μαραμενα μαρουλια ηταν τα λογια τους.

Paranoia είπε...

Μαράκι δυστυχώς
τη δουλειά τους έκαναν και βρήκαν μια δίοδο, να την κάνουν με ευκολία. Δεν είναι οι πρώτοι, μήτε οι τελευταίοι, μα η Αμαλία έχει δύναμη, πολεμάει σκληρά κι όλοι εμείς θα τους ξεμπροστιάσουμε, μέχρι ν' ακούσουν τις φωνές μας. Πρέπει να τις ακούς κι εκεί που είσαι, είμαι σίγουρη.

maria λεμονατη! είπε...

τις ακουω-ειναι δυνατες.

σωστα ελευθεροτυπια...διαβαζουμε καθημερινη στο ιντερνετ και μπερδευτηκα. την τεταρτη θα μπω στη σελιδα της ελευθεροτυπιας να διαβασω τη συνεντευξη.

ειναι καταπληκτικο αυτο που συμβαινει και ποση δυναμη εχει παρει η κοπελα απο τις φωνες που ακουγονται μεσα στο μπλογκ της.

μαλλον η δουλεια που θελαν να κανουν οι συγκεκριμενοι κυριοι πολιτικοι απετυχε παταγωδως γιατι ηταν στειρα.

το τελικο μυνημα μου μυριζει αισιοδοξια...λες να βρεθηκε το μεσο που θα βγαλει τη φωνη του πολιτη στην επιφανεια;

Paranoia είπε...

Ναι, ελπίζω κι εγώ, όπως όλοι μας, αρκεί να βάλουμε φρένο σ' αυτό το "δε βαριέσαι". Γιατί κι εμείς μπορούμε να φτιάξουμε κάτι, έστω μικρό μα με αποτέλεσμα. Και βοηθάει που εδώ, είμαστε "ανώνυμοι" Μαρία μου...και δεν χρείαζόμαστε χειροκρότημα. Μόνο πείσμα και πόλεμο. Γιατί το καλύτερο όπλο μας είναι η επικοινωνία μέσω της γραφής μας.

Ανώνυμος είπε...

Κορίτσια παω να δω το θεμα της Αμαλιας αν εδωσε συνεντευξη σε τέτοια μεγάλη εφημερίδα σιγουρα θα την ακουσουμε και στα καναλια ελπιζω και μετα ο Αβραμοπουλος να κανει κατι σαν υπουργος που ειναι.