Δευτέρα, Οκτωβρίου 27, 2008

Πασχάλης και Μήτσος !!!

Αγαπητή μου φιλενάδα Αλίκη

Σου γράφω αυτό το γράμμα για να σου εκφράσω δημόσια την συμπαράστασή μου.
Τι σε βρήκε βρε κορίτσι μου;
Ο Πασχάλης σου -συμφωνώ μαζί σου - δεν έχει και δεν είχε ποτέ καμιά σχέση με τον Μήτσο το διπλανό μας. Εκείνος είναι τόσο λαϊκός ! Αλίμονο!!!
Τον είδα σήμερα στην κ. Δρούζα και πολύ τον λυπήθηκα, πίστεψέ με, αλήθεια σου λέω, να φιλάω Σταυρό!
Πονεμένος πολύ, τα ματάκια του σχεδόν δακρυσμένα, είχε και μια μελανιά ακριβώς κάτω απ’ το μάτι,
δεν πιστεύω…..
αν ήταν θα μου το έλεγες, ε ;
συνήθως οι παντόφλες σου είναι μαλακές, εκτός κι αν σου ξέφυγε εκείνο το ξύλινο σαμπό που σφουγγαρίζεις τις βεράντες, αλλά και πάλι θα το έλεγες, τόσο ειλικρινής που είσαι μπροστά στις κάμερες. Άλλωστε κι αν ακόμα μου το έλεγαν πάλι δεν θα το πίστευα, γιατί απ’ τα χείλη σου στάζει τόση γλύκα που αφήνεις τους φιλοθεάμονες φίλους σου εκστατικούς, κάθε φορά που μιλάς .
Κι εγώ καλά, ξέρω πόση πίστη και αφοσίωση σου έχει ο Πασχάλης, το επανέλαβε και σήμερα και δεν θέλω να του χαλάσω το χατίρι θα τον πιστέψω, γιατί σου ήταν πιστός ανέκαθεν κι επί 42 συναπτά έτη, απλά στάθηκε λιγάκι άτυχος ο καημενούλης και καρπερούλης ταυτόχρονα.
Είδες πως η φύση μας αδικεί τις γυναίκες, αφού γεννάμε στην πρώτη και μετά βίας στη δεύτερη νιότη μας μονάχα ;

Κατεργάρα γιατί μου έκρυβες πως έστελνε κι ερωτικά ραβασάκια ; Να μωρέ σε εκείνη την 43τριάχρονη που έκανε παιδί μόνη της - η φύση κάνει και θαύματα, βλέπεις.
Αλίκη μου πόσο σε συμπονώ νάξερες ! Και σε δικαιολογώ επίσης για την αγανάκτησή σου που αγαπούσε κι εκείνη την κοκκινομάλλα ταυτόχρονα με σένα!
Ξέρεις βρε φιλενάδα τι λένε για τις κοκκινομάλλες ; Πως είναι «φαρμακομούνες», πίστεψέ με, έχω μια τέτοια ξαδέρφη ο Θεός να με συγχωρέσει, μια τάπα είναι 1, 51 πόντους όλη κι όλη και σέρνει το Enterprise το αεροπλανοφόρο, από τη μέρα που πέρασε απ’ την Ελλάδα πηγαίνοντας στον Κόλπο - και όχι τον δικό μου, έχω και φωτογραφίες στο ορκίζομαι.
Κάτι που θέλω από καιρό να σε ρωτήσω κι όλο μου διαφεύγει είναι να μου πεις το νούμερο από αυτό το χρωματάκι μωρέ, που βάζεις και στους δυο σας. Είναι της LOREAL το καστανόμαυρο 32/3 ή το κορακί της WELLA ? Τις προάλλες μάλωνα με την Ευθαλίτσα την από κάτω μου, γιατί επέμενα εγώ πως κάνει λίγο σαντρέ προς τη ρίζα και πολύ το γουστάρω κι εκείνη δεν έχει καθόλου γούστο.

Αλίκη μου σου συμπαρίσταμαι νοερά και αν θέλεις τη βοήθειά μου σε θέματα styling
Εδώ θα είμαι .

Παρεμπιπτόντως η Ναταλία προχτές είπε πως έγραψε ένα τραγούδι, που το εμπνεύστηκε από την πονεμένη ιστορία σας. Ο Πασχάλης σήμερα είπε πως κάπου είδε το στίχο και απλά του ταίριαξε. Άσε που το μοιράζουν τζάμπα στο ιντερνέτ και λυπάμαι που δεν υπάρχει σε cd .
Έτσι δεν θα μπορέσω κι εγώ με το κάτι τις μου να συνεισφέρω στο παγκάρι σας, τώρα που οι αποφάσεις θα βγαίνουν σφυρίζοντας πάνω απ’ τα φρεσκοβαμμένα πάντα ασορτί κεφάλια σας .

Σε φιλώ η Φίλη σου

«Παράνοια»

7 σχόλια:

Μαριλένα είπε...

χαχχ μοναδικο μου Φιόρο!!

πλάκα πλάκα, το παιδάκι ομως, σκέψου τι βιώνει και τι θα βιώνει.

τα φιλια και την καλησπέρα μου :))

Paranoia είπε...

ποιος έδωσε δεκάρα για αυτό το αθώο πλάσμα, εκτός απ' τη μάνα του?
το ζευγαράκι το θεωρεί μύασμα και ατυχές γεγονός δυστυχώς, νοιάζεται για τη δημόσια εικόνα του και μόνο-αλλά γύρω ο κόσμος καταλαβαίνει κι η τιμωρία τελικά θα έρθει απ' το κάρμα.

Skouliki είπε...

πωπω δεν το ειχα σκεφτει εως τωρα ετσι ...εχεις απολυτο δικιοοοοοο

και θα μεγαλωσει και θα ακουσει για ολα αυτα ...κριμα κριμα

iLiAs είπε...

...καλημέρα Φιορούλα :)
..να είσαι καλά, δυναμική :)

nina είπε...

Δεν παρακολουθώ την ιστορία αλλά αν υπάρχει θέμα πατρότητας, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξεφτιλίκι από το να πετάς ένα παιδί επειδή έγινε από "ατύχημα" που δεν "διορθώθηκε"
Μεγάλο ξεφτιλίκι
Καλησπέρα

..αγγελόσκονη.. είπε...

χαχαχαχα εντελώς "Παράνοια"!!τέλειο...πολύ καλό!!πετυχημένο χιούμορ!! :) ειδικά στο σημείο που λες για την καλοσύνη που βγάζει αυτή η γυναίκα...!! χαχαχα!! φιλάκια πασχαλιάτικα!!

tiranoulis είπε...

xa xa xa xa xa xa xa teleio apithano monadiko lew na to dimosiyseis stin espresso!!!!!!!